ASTRA TV LIVE

Watch live streaming video from astratelevision at livestream.com

Βαθμολογίες Πρωταθλημάτων


add this from HERE!

Κέρδισε τον Μακεδονικό και παραμένει ζωντανή η Νίκη Βόλου

Με το γκολ του Ανέστη Νάστου στο 8’ λεπτό του αγώνα, η Νίκη Βόλου κέρδισε 0-1 τον Μακεδονικό στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης και παραμένει ζωντανή στην διεκδίκηση της ανόδου.
Οι συνθέσεις του αγώνα:
Read More

Η απονομή του βραβείου Best Goal της 25ης αγωνιστικής στον Mario Breska


Το βραβείο για το καλύτερο γκολ (Best Goal) της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League θα απονεμηθεί στον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Βόλου Μario Breska αύριο, Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011 και ώρα 13:30, στα γραφεία της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Π. Μελά 3 με Ιάσονος, Βόλος). Την απονομή θα κάνει ο κ. Εμμανουήλ Κρατήρας, μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ.

Read More

1o Διεθνές Τουρνουά Παιδικού Ποδοσφαίρου -"1st Volos Cup 2011-Against Violence"


Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 1ου Διεθνούς Τουρνουά Παιδικού Ποδοσφαίρου με την ονομασία «Volos Cup2011-Against Violence», το οποίο είναι αφιερωμένο στον αγώνα κατά της βίας και θα διεξαχθεί από 23 έως 26 Ιουνίου 2011, στο Βόλο και τα περίχωρα.
Στόχος είναι να συμμετέχουν ομάδες από την Ελλάδα και το Εξωτερικό και να έχουν την ευκαιρία τα παιδιά να απολαύσουν το ποδοσφαιρικό παιχνίδι, να συναγωνιστούν παιδιά από τη χώρα μας και από το εξωτερικό, να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να γνωρίσουν την άριστη φιλοξενία και τις ομορφιές του Βόλου και του Πηλίου.
Τα γήπεδα όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες του τουρνουά είναι:
Read More

Συνεχίζεται η προπώληση εισιτηρίων για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο


Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων της, τους ενημερώνει πως συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011 στις 18:00, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της 7ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.Υπενθυμίζουμε πως οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:
Read More

«Με τον Πατέρα συνομιλούσα» αποκάλυψε ο Μπέος

Στις κασέτες του Κούγια


Με τον Νικόλα Πατέρα αποκάλυψε ότι μιλάει στις επίμαχες κασέτες, ο Αχιλλέας Μπέος. Παράλληλα, ο «ισχυρός» άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου δήλωσε πως «θα δώσω συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη, όπου θα αποκαλύψω τα πάντα και θα φανεί ποιος είναι στις κασέτες και ποιος όχι».
Read More

Ο Κούγιας δημοσιοποίησε «σκοτεινούς» διαλόγους του ποδοσφαίρου

Με Μπέο και Δαλούκα...


Τέλος στα κυκλώματα που επηρεάζουν τη διαιτησία και καθορίζουν αποτελέσματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, θέλησε να βάλει ο Αλέξης Κούγιας, που παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στην Πάτρα, αποκαλύπτοντας το περιεχόμενο των επίμαχων κασετών που είχε στη διάθεσή του. Αναφορές στα ματς Μακάμπι - Ολυμπιακός και Αρης- ΠΑΟ, αλλά και στους Μπέο, Δαλούκα και Μαρινάκη.
Read More

Η παρακμή του ελληνικού ποδοσφαίρου συνεχίζεται...(To video) που άναψε φωτιές...

Read More