ASTRA TV LIVE

Watch live streaming video from astratelevision at livestream.com

Βαθμολογίες Πρωταθλημάτων


add this from HERE!

«Τιμή μου, αλλά έχω δεσμευτεί»


Αρνητικός να αναλάβει τον Αρη από τώρα ο Τσιώλης, καθώς έχει δεσμευτεί στους φίλους του Ολυμπιακού Βόλου

Το θέμα του Σάκη Τσιώλη φαίνεται πως θα κλείσει προς το παρόν για τον Αρη. Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός ξεκαθάρισε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης ότι τον τιμάει η πρόταση των Κίτρινων, όμως έχει δεσμευτεί στον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου να μην δουλέψει κάπου μέχρι το τέλος της σεζόν. Παράλληλα, ο κ. Τσιώλης τονίζει ότι δεν θα έλεγε όχι στην προοπτική να αναλάβει την ομάδα από το καλοκαίρι.
Read More

Ο Σάκης Τσιώλης απαντάει μάλλον θετικά στον Άρη

Εντός της ημέρας


Εντός της ημέρας αναμένεται η απάντηση του Σάκη Τσιώλη στον Άρη, ο οποίος από τη Δευτέρα βρίσκεται χωρίς προπονητή στον πάγκο του, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Γιάννη Μιχαλήτσο. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η απάντηση του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού Βόλου, αναμένεται να είναι θετική...
Read More

«Ας ψάξει αλλού ο λαλίστατος κ. Μπέος» η απάντηση του Πατέρα

Για τις περίφημες κασέτες


«Ας ψάξει αλλού ο πολυτάλαντος, λαλίστατος και άκρως πετυχημένος παράγοντας κ. Μπέος να βρει πού 'εξομολογήθηκε' αυτά που του καταμαρτυρούνε και να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις στην δικαιοσύνη για τον τίτλο του 'παραγκάρχη'», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Νικόλας Πατέρας, απαντώντας έτσι στους ισχυρισμούς του προέδρου του Ολυμπιακού Βόλου ότι εκείνος έδωσε τις περίφημες κασέτες στον Αλέξη Κούγια.
Read More

Αιχμηρή ανακοίνωση του Μπέου κατά του Κούγια

«Αποτυχημένος παράγοντας»


Με ανακοίνωσή του, ο Αχιλλέας Μπέος κατηγορεί τον Αλέξη Κούγια για την αποτυχία της Παναχαϊκής, ενώ θεωρεί ότι όλα γίνονται για να αποκτήσει την εύνοια της διαιτησίας. «Ως αποτυχημένος παράγοντας προσπαθεί να αποποιηθεί τις ευθύνες του για την αποτυχία της ιστορικής Παναχαϊκής, ευελπιστώντας να δημιουργήσει θόρυβο και εντυπώσεις, με απώτερο σκοπό την εύνοια των διαιτητών στα τελευταία εναπομείναντα παιχνίδια της Γ' εθνικής» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου.
Read More

Παρελθόν ο Μιχαλήτσος από τον Άρη, που περιμένει την απάντηση του Τσιώλη

Κούλουμα με διαζύγιο...


Τη λύση της συνεργασία του με τον Γιάννη Μιχαλήτσο ανακοίνωσε το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας ο Άρης. Με ανακοίνωση, την οποία εξέδωσε η ομάδα της Θεσσαλονίκης, ευχαριστεί για την προσφορά του και τονίζει ότι η προπόνηση της Τρίτης 8/03 θα διεξαχθεί υπό τις οδηγίες του Νίκου Πασσιαλή.
Read More

Βαριές κατηγορίες Κούγια κατά Μπέου, που εμπλέκει Πατέρα

Για τη... νέα παράγκα


Αποδείξεις για τη... νέα παράγκα υποστηρίζει ότι διαθέτει ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος εξαπέλυσε βολές κατά του Αχιλλέα Μπέου. Ο τελευταίος απάντησε ότι θα κινηθεί νομικά και υποστήριξε ότι πίσω από τις κασέτες, «εάν αυτές υπάρχουν» όπως είπε χαρακτηριστικά, βρίσκεται ο Νικόλας Πατέρας. «Υπάρχουν πολλά καρκινώματα χρειάζεται συνολική παρέμβαση της Πολιτείας» τόνισε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Νικητιάδης.
Read More