ASTRA TV LIVE

Watch live streaming video from astratelevision at livestream.com

Βαθμολογίες Πρωταθλημάτων


add this from HERE!

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Ο Σάκης Τσιώλης απαντάει μάλλον θετικά στον Άρη

Εντός της ημέρας


Εντός της ημέρας αναμένεται η απάντηση του Σάκη Τσιώλη στον Άρη, ο οποίος από τη Δευτέρα βρίσκεται χωρίς προπονητή στον πάγκο του, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Γιάννη Μιχαλήτσο. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η απάντηση του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού Βόλου, αναμένεται να είναι θετική...


Το φλερτ των Κιτρίνων με τον Τσιώλη κρατάει καιρό. Τις τελευταίες δεκαπέντε μέρες ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ, Γιάννη Κόντης, συναντήθηκε δύο φορές με τον Έλληνα τεχνικό, αλλά η κουβέντα τους ήταν για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Άρη το καλοκαίρι.

Ωστόσο, η ήττα από τον Ηρακλή άλλαξε τα δεδομένα. Το τελευταίο 48ωρο οι δύο πλευρές ήταν σε ανοιχτή γραμμή, πιέζοντας τον Τσιώλη να αναλάβει από τώρα και για τον επόμενο ενάμιση χρόνο.

Μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας ο Τσιώλης ήταν αρνητικός, γιατί «έχω δεσμευτεί στους φιλάθλους του Βόλου ότι δεν θα δουλέψω ώς το καλοκαίρι και εκτός αυτού έχω κάποιες εκκρεμότητες με το συμβόλαιό μου στον Ολυμπιακό», όπως έλεγε.

Αργά το βράδυ, όμως, φάνηκε να ενδίδει στις πιέσεις των τελευταίων και το θέμα της συνεργασίας τους μπήκε σε νέα βάση, θετική. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Εξέδρας», ο Τσιώλης είναι κοντά στο να πει το «ναι» στον Άρη για να ανέβει τώρα στο «Κλ. Βικελίδης», ενώ ζήτησε διορία λίγων ωρών.

Εντός της Τρίτης αναμένεται να δώσει την τελική απάντηση, και στον Άρη αισιοδοξούν ότι θα υπάρξει . Το θεωρούν δεδομένο. Στην περίπτωση που χαλάσει, πάντως, ακούστηκε το όνομα του Νίκου Νιόπλια, χωρίς όμως να συγκεντρώνει πολλούς υποστηρικτές στη διοίκηση.

Δεν αποκλείεται η διοίκηση να πάει σε λύση ξένου προπονητή (Ισπανός). Όλα είναι ανοικτά αν δεν προκύψει σήμερα συμφωνία με τον Τσιώλη. Σήμερα θα προπονήσει την ομάδα ο τεχνικός της ομάδας Κ-20 Νίκος Πασσιαλής.



Πηγή:in.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.