ASTRA TV LIVE

Watch live streaming video from astratelevision at livestream.com

Βαθμολογίες Πρωταθλημάτων


add this from HERE!

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Ο Τσιώλης δήλωσε ενθουσιασμένος ως προπονητής του Άρη

Παρουσιάστηκε από την ΠΑΕ...


Ενθουσιασμένος για την νέα προοπτική που ανοίγεται στην προπονητική καριέρα του δήλωσε ο Σάκης Τσιώλης, ο οποίος την Πέμπτη παρουσιάστηκε από την ΠΑΕ Αρης και στη συνέχεια έκανε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα. Καθοριστικό ρόλο για να αναλάβει τους Θεσσαλονικείς, έπαιξαν η αγάπη του κόσμου, αλλά και ο πρόεδρος της ομάδας, Θανάσης Αθανασιάδης, όπως τόνισε ο ίδιος.


«Είναι πολύ μεγάλη χαρά και τιμή που είμαι προπονητής του Άρη. Είχα μια συζήτηση να αναλάβω από το καλοκαίρι, αλλά με έπεισε ο πρόεδρος και ο κόσμος να αναλάβω από σήμερα. Πιστεύω στους παίκτες του Άρη και πιστεύω πως μπορούμε να δουλέψουμε για να έχουμε τα αποτελέσματα που θέλει η ομάδα.Τόνισα στα παιδιά ότι πρέπει να τα δώσουμε όλα στις εναπομείνασες αγωνιστικές. 

» Μαζί θα δώσουμε τη μάχη. Ο κόσμος του Άρη είναι ανεπανάληπτος, είναι συγκλονιστικός, είναι το μεγαλείο του Άρη»,δήλωσε ο Τσιώλης από το «Κλεάνθης Βικελίδης» όπου τα είπε με τη διοίκηση και είχε συνάντηση γνωριμίας με τους παίκτες των Κιτρινόμαυρων. «Μαζί θα δώσουμε τη μάχη».



Πηγή: in.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.