ASTRA TV LIVE

Watch live streaming video from astratelevision at livestream.com

Βαθμολογίες Πρωταθλημάτων


add this from HERE!

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

«Ροπαλιά» και επεισόδια στο «Βικελίδης», θρίλερ και λάθη στα Πηγάδια

Βόλος για πλέι-οφ


«Ζεϊμπεκιά» του Ιάκομπ μετά το γκολ
Στο φινάλε... μίλησε το ρόπαλο του Ηρακλή και με γκολ του Ιάκομπ στο 87', ο «Γηραιός» πήρε τη νίκη με 1-0 επί του Άρη. Με γκολ... θρίλερ στο 96' η Ξάνθη πήρε τη νίκη με 2-1 επί της Κέρκυρας, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου επικράτησε εύκολα 3-0 τον Πανσερραϊκό για την 25η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. 
Επεισόδια εντός και εκτός «Βικελίδης»   

Εντονες αποδοκιμασίες αλλά και εισβολή από μερίδα οπαδών στον αγωνιστικό χώρο του «Κλεάνθης Βικελίδης», ακολούθησαν της ήττας του Αρη από τον συμπολίτη Ηρακλή. Οργισμένοι οι φίλοι των Κίτρινων κατευθύνθηκαν προς τα αποδυτήρια του γηπέδου, όπου απωθήθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις που βρισκόντουσαν μπροστά από την πόρτα.

Σημειώθηκαν συμπλοκές μεταξύ της αστυνομίας και των οπαδών, οι οποίοι απομακρύνθηκαν με τη συμβολή των ανθρώπων της ασφάλειας του γηπέδου. Αρχικά, οι οπαδοί ως ενιαία μάζα προσπάθησαν να περάσουν από την φισούνα, ωστόσο οι διμοιρίες της αστυνομίας διπλασιάστηκαν και τέθηκαν αντιμέτωποι με τους «εισβολείς», οι οποίοι απάντησαν με ρίψη φωτοβολίδων.

Οι ταραχοποιοί βλέποντας πως ο στόχος εισόδου στα αποδυτήρια δεν είναι εφικτός, υποχώρησαν και η ένταση εκτονώθηκε. Λίγα λεπτά μετά όμως τα σκηνικά βίας μεταφέρθηκαν έξω από το «Κλεάνθης Βικελίδης». Στους γύρω δρόμους αναπτύχθηκαν οδομαχίες μεταξύ οπαδών του Αρη και αστυνομικών δυνάμεων που έκανε χρήση χημικών για να τους διαλύσει.

Ντέρμπι «Δικεφάλων» και αποστολές για «αιώνιους»
Την Κυριακή, το ενδιαφέρον κλέβει το ντέρμπι των «δικεφάλων» ΑΕΚ - ΠΑΟΚ. Από εκεί και πέρα, ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός λογικά δεν θα έχει πρόβλημα στο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Εργοτέλη. Οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν κόντρα στην κρητική ομάδα χωρίς φιλάθλους, καθώς είναι τιμωρημένοι για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Δύσκολη αποστολή θα έχει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος θα παίξει στη Λάρισα κόντρα στην τοπική ομάδα, η οποία παίζει το τελευταίο της χαρτί στην προσπάθεια που κάνει για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της Κυριακής 6/03:


15:00 («Ανθή Καραγιάννη») Καβάλα-Αστέρας Τρίπολης NS2

15:00 (Καραϊσκάκη) Ολυμπιακός-Εργοτέλης NET

17:15 (Δημ. Στάδιο Περιστερίου) Ατρόμητος-Πανιώνιος NS3

17:15 («ΑΕΛ Αρένα») Λάρισα-Παναθηναϊκός NS2

19:30 (ΟΑΚΑ) ΑΕΚ-ΠΑΟΚ NS1


Πηγή: in.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.