ASTRA TV LIVE

Watch live streaming video from astratelevision at livestream.com

Βαθμολογίες Πρωταθλημάτων


add this from HERE!

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Φημολογία για Τσιώλη


Ο Σάκης Τσιώλης φέρεται να είναι ο επικρατέστερος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Άρη. Σύμφωνα με τη φημολογία των τελευταίων ωρών, η διοίκηση των «κίτρινων» έχει έρθει ήδη σε μια πρώτη επαφή με τον έμπειρο τεχνικό και το απόγευμα της Κυριακής, αναμένεται να υπάρξει συνάντηση των δυο πλευρών, για να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας. Ο Έλληνας προπονητής είχε αποχωρήσει πριν λίγες εβδομάδες από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ βρίσκεται στο στόχαστρο και της Λάριας.


Από εκεί και πέρα, ακόμα και το ενδεχόμενο παραίτησης εξετάζει η διοίκηση του Άρη, μετά τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ηρακλή. Οι ιθύνοντες των «κίτρινων» εμφανίζονται έντονα ενοχλημένοι με την στάση των φιλάθλων της ομάδας και τις αντιδράσεις του στο ματς της 25ης αγωνιστικής και στην συνεδρίαση της Κυριακής, τα επεισόδια ήταν το κυρίαρχο θέμα.
Οι διοικούντες του Άρη άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο παραίτησης, ενώ ίδιες σκέψεις φέρεται να κάνει και ο Γιάννης Μιχαλήτσος. Ο Έλληνας τεχνικός εμφανίζεται απογοητευμένος από την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην ομάδα και είναι έτοιμος να αποχωρήσει από τον πάγκο των «κίτρινων».
Τέλος, στα αγωνιστικά αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για την Κυριακή προπόνηση, ενώ οι παίκτες πήραν ρεπό και τη Δευτέρα. Η επιστροφή των «κίτρινων» στις προπονήσεις θα γίνει την Τρίτη, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα, τόσο εντός των αποδυτηρίων, όσο και στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.