ASTRA TV LIVE

Watch live streaming video from astratelevision at livestream.com

Βαθμολογίες Πρωταθλημάτων


add this from HERE!

Οι Blue Angels στο πλευρό της ομάδας βόλεϊ στην Λαμία

Δυναμικό "παρών" ετοιμάζεται να δώσει την Κυριακή ο σύνδεσμος φιλάθλων Blue Angels στον σημαντικό εκτός έδρας αγώνα βόλεϊ της Νίκης με την Φθία στην Λαμία.
Read More

Η ΠΑΕ Πανιώνιος διέψευσε δημοσιεύματα για «ντόπες» του Μπέου

«Ουδέποτε βρέθηκε στα αποδυτήρια»


Σε διάψευση των δημοσιευμάτων που ήθελαν τον «ισχυρό» άνδρα του Ολυμπιακού Βόλου, Αχιλλέα Μπέο να παρότρυνε τους παίκτες του Πανιωνίου στην προπόνηση της Τρίτης να «ρίξουν» τη Λάρισα προχώρησε η Κυανέρυθρη ΠΑΕ, τονίζοντας ότι «όλα όσα γράφτηκαν δεν έχουν ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα».
Read More

Ο Τσιώλης δήλωσε ενθουσιασμένος ως προπονητής του Άρη

Παρουσιάστηκε από την ΠΑΕ...


Ενθουσιασμένος για την νέα προοπτική που ανοίγεται στην προπονητική καριέρα του δήλωσε ο Σάκης Τσιώλης, ο οποίος την Πέμπτη παρουσιάστηκε από την ΠΑΕ Αρης και στη συνέχεια έκανε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα. Καθοριστικό ρόλο για να αναλάβει τους Θεσσαλονικείς, έπαιξαν η αγάπη του κόσμου, αλλά και ο πρόεδρος της ομάδας, Θανάσης Αθανασιάδης, όπως τόνισε ο ίδιος.
Read More

«Σεναριογράφος ο Μπέος» η αντίδραση του Πατέρα

«Δεν έχω κασέτες...»


Άμεση ήταν η αντίδραση του Νικόλα Πατέρα για όσα τον κατηγόρησε ο Αχιλλέας Μπέος στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη. Ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού με ανακοίνωσή του επαναλαμβάνει ότι δεν έχει κασέτες στην κατοχή του και επισημαίνει ότι «όσον αφορά τους συκοφαντικούς σε βάρος μου χαρακτηρισμούς του κ.Μπέου θα επιληφθεί του θέματος η δικαιοσύνη».
Read More

Ο Κούγιας ζήτησε άρση απορρήτου στα τηλέφωνα Δαλούκα, Μπέου

«Κεραυνός» κατά Γκαγκάτση


Συνέχεια στο θέμα με τις... περιβόητες κασέτες έδωσε ο Αλεξης Κούγιας αφού, μιλώντας σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό, έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία σχετικά με το περιεχόμενο της τρίτης που έχει ακούσει, την οποία δεν έχει στην κατοχή του. Ο κ. Κούγιας αποκάλυψε ότι στην κασέτα,η οποία όπως τόνισε ο ίδιος, είναι προϊόν υποκλοπής ακούγονται να συνομιλούν δύο σημαντικοί παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Επίσης, δήλωσε ότι στις κασέτες που δημοσιοποίησε την Τετάρτη (9/3) έχει πληροφορηθεί ότι συνομιλητής του Αχιλλέα Μπέου είναι γνωστός δημοσιογράφος και όχι ο Νικόλας Πατέρας, χωρίς, όμως να μπορεί να το διαβεβαιώσει. Παράλληλα, προκάλεσε να γίνει άρση απορρήτου στα κινητά των Δαλούκα και Μπέου προκειμένου να προβεί σε περισσότερες αποκαλύψεις.
Read More

Βολές και μηνύσεις από Μπέο σε Κούγια, Πατέρα

«Υποκλοπέας και συνεργός»


Μήνυση για κακουργηματικές πράξεις κατά του Αλέξη Κούγια και του Νικόλα Πατέρα θα καταθέσει ο Αχιλλέας Μπέος, όπως τόνισε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη, χαρακτηρίζοντας τον πρώτο «υποκλοπέα» και τον δεύτερο «συνεργό».
Read More

Κέρδισε τον Μακεδονικό και παραμένει ζωντανή η Νίκη Βόλου

Με το γκολ του Ανέστη Νάστου στο 8’ λεπτό του αγώνα, η Νίκη Βόλου κέρδισε 0-1 τον Μακεδονικό στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης και παραμένει ζωντανή στην διεκδίκηση της ανόδου.
Οι συνθέσεις του αγώνα:
Read More

Η απονομή του βραβείου Best Goal της 25ης αγωνιστικής στον Mario Breska


Το βραβείο για το καλύτερο γκολ (Best Goal) της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League θα απονεμηθεί στον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Βόλου Μario Breska αύριο, Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011 και ώρα 13:30, στα γραφεία της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Π. Μελά 3 με Ιάσονος, Βόλος). Την απονομή θα κάνει ο κ. Εμμανουήλ Κρατήρας, μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ.

Read More

1o Διεθνές Τουρνουά Παιδικού Ποδοσφαίρου -"1st Volos Cup 2011-Against Violence"


Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 1ου Διεθνούς Τουρνουά Παιδικού Ποδοσφαίρου με την ονομασία «Volos Cup2011-Against Violence», το οποίο είναι αφιερωμένο στον αγώνα κατά της βίας και θα διεξαχθεί από 23 έως 26 Ιουνίου 2011, στο Βόλο και τα περίχωρα.
Στόχος είναι να συμμετέχουν ομάδες από την Ελλάδα και το Εξωτερικό και να έχουν την ευκαιρία τα παιδιά να απολαύσουν το ποδοσφαιρικό παιχνίδι, να συναγωνιστούν παιδιά από τη χώρα μας και από το εξωτερικό, να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να γνωρίσουν την άριστη φιλοξενία και τις ομορφιές του Βόλου και του Πηλίου.
Τα γήπεδα όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες του τουρνουά είναι:
Read More

Συνεχίζεται η προπώληση εισιτηρίων για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο


Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων της, τους ενημερώνει πως συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011 στις 18:00, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της 7ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.Υπενθυμίζουμε πως οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:
Read More

«Με τον Πατέρα συνομιλούσα» αποκάλυψε ο Μπέος

Στις κασέτες του Κούγια


Με τον Νικόλα Πατέρα αποκάλυψε ότι μιλάει στις επίμαχες κασέτες, ο Αχιλλέας Μπέος. Παράλληλα, ο «ισχυρός» άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου δήλωσε πως «θα δώσω συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη, όπου θα αποκαλύψω τα πάντα και θα φανεί ποιος είναι στις κασέτες και ποιος όχι».
Read More

Ο Κούγιας δημοσιοποίησε «σκοτεινούς» διαλόγους του ποδοσφαίρου

Με Μπέο και Δαλούκα...


Τέλος στα κυκλώματα που επηρεάζουν τη διαιτησία και καθορίζουν αποτελέσματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, θέλησε να βάλει ο Αλέξης Κούγιας, που παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στην Πάτρα, αποκαλύπτοντας το περιεχόμενο των επίμαχων κασετών που είχε στη διάθεσή του. Αναφορές στα ματς Μακάμπι - Ολυμπιακός και Αρης- ΠΑΟ, αλλά και στους Μπέο, Δαλούκα και Μαρινάκη.
Read More

Η παρακμή του ελληνικού ποδοσφαίρου συνεχίζεται...(To video) που άναψε φωτιές...

Read More

«Τιμή μου, αλλά έχω δεσμευτεί»


Αρνητικός να αναλάβει τον Αρη από τώρα ο Τσιώλης, καθώς έχει δεσμευτεί στους φίλους του Ολυμπιακού Βόλου

Το θέμα του Σάκη Τσιώλη φαίνεται πως θα κλείσει προς το παρόν για τον Αρη. Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός ξεκαθάρισε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης ότι τον τιμάει η πρόταση των Κίτρινων, όμως έχει δεσμευτεί στον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου να μην δουλέψει κάπου μέχρι το τέλος της σεζόν. Παράλληλα, ο κ. Τσιώλης τονίζει ότι δεν θα έλεγε όχι στην προοπτική να αναλάβει την ομάδα από το καλοκαίρι.
Read More

Ο Σάκης Τσιώλης απαντάει μάλλον θετικά στον Άρη

Εντός της ημέρας


Εντός της ημέρας αναμένεται η απάντηση του Σάκη Τσιώλη στον Άρη, ο οποίος από τη Δευτέρα βρίσκεται χωρίς προπονητή στον πάγκο του, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Γιάννη Μιχαλήτσο. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η απάντηση του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού Βόλου, αναμένεται να είναι θετική...
Read More

«Ας ψάξει αλλού ο λαλίστατος κ. Μπέος» η απάντηση του Πατέρα

Για τις περίφημες κασέτες


«Ας ψάξει αλλού ο πολυτάλαντος, λαλίστατος και άκρως πετυχημένος παράγοντας κ. Μπέος να βρει πού 'εξομολογήθηκε' αυτά που του καταμαρτυρούνε και να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις στην δικαιοσύνη για τον τίτλο του 'παραγκάρχη'», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Νικόλας Πατέρας, απαντώντας έτσι στους ισχυρισμούς του προέδρου του Ολυμπιακού Βόλου ότι εκείνος έδωσε τις περίφημες κασέτες στον Αλέξη Κούγια.
Read More

Αιχμηρή ανακοίνωση του Μπέου κατά του Κούγια

«Αποτυχημένος παράγοντας»


Με ανακοίνωσή του, ο Αχιλλέας Μπέος κατηγορεί τον Αλέξη Κούγια για την αποτυχία της Παναχαϊκής, ενώ θεωρεί ότι όλα γίνονται για να αποκτήσει την εύνοια της διαιτησίας. «Ως αποτυχημένος παράγοντας προσπαθεί να αποποιηθεί τις ευθύνες του για την αποτυχία της ιστορικής Παναχαϊκής, ευελπιστώντας να δημιουργήσει θόρυβο και εντυπώσεις, με απώτερο σκοπό την εύνοια των διαιτητών στα τελευταία εναπομείναντα παιχνίδια της Γ' εθνικής» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου.
Read More

Παρελθόν ο Μιχαλήτσος από τον Άρη, που περιμένει την απάντηση του Τσιώλη

Κούλουμα με διαζύγιο...


Τη λύση της συνεργασία του με τον Γιάννη Μιχαλήτσο ανακοίνωσε το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας ο Άρης. Με ανακοίνωση, την οποία εξέδωσε η ομάδα της Θεσσαλονίκης, ευχαριστεί για την προσφορά του και τονίζει ότι η προπόνηση της Τρίτης 8/03 θα διεξαχθεί υπό τις οδηγίες του Νίκου Πασσιαλή.
Read More

Βαριές κατηγορίες Κούγια κατά Μπέου, που εμπλέκει Πατέρα

Για τη... νέα παράγκα


Αποδείξεις για τη... νέα παράγκα υποστηρίζει ότι διαθέτει ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος εξαπέλυσε βολές κατά του Αχιλλέα Μπέου. Ο τελευταίος απάντησε ότι θα κινηθεί νομικά και υποστήριξε ότι πίσω από τις κασέτες, «εάν αυτές υπάρχουν» όπως είπε χαρακτηριστικά, βρίσκεται ο Νικόλας Πατέρας. «Υπάρχουν πολλά καρκινώματα χρειάζεται συνολική παρέμβαση της Πολιτείας» τόνισε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Νικητιάδης.
Read More

Πιάστηκαν στον ''ύπνο'' οι αρμόδιοι...

Μέχρι και μηνύματα στέλνουν απεγνωσμένοι πολίτες σε ''αρμόδιους'' προκειμένου να τους ενημερώσουν ότι έχουν εγκλωβιστεί σε διάφορα σημεία του Ν. Μαγνησίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν εγκλωβισμένοι σε πολλά σημεία του Πηλίου, Λεχώνια, Αγριάς καθώς και σε άλλες περιοχές.
Read More

Πρόσκληση για Συνέντευξη τύπου...

Την Τετάρτη 9 Μαρτίου στη 1 το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΠΣΘ (Ροζού 17-Ερμού) θα δοθεί κοινή συνέντευξη Τύπου από τον πρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας Τάσο Μπατζιάκα και τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου Αχιλλέα Μπέο με θέμα τη ρεβάνς του ημιτελικού αγώνα του κυπέλλου ΟΠΑΠ μεταξύ Ολυμπιακού Β. και Ατρόμητου στις 16/3/11 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.
Read More

Επαφές του Αρη με Τσιώλη για να αναλάβει άμεσα την τεχνική ηγεσία

Σε δυσμενή θέση βρίσκεται ο Γιάννης Μιχαλήτσος στον Αρη, μετά την δήλωση περί σωτηρίας της ομάδας, που έκανε το Σάββατο (05/03), μετά την ήττα από τον Ηρακλή. 
Read More

Η βαθμολογία της 25ης αγωνιστικής στην Σούπερ Λίγκα


ΟμάδαΒαθμοίΣύνολοΕντόςΕκτόςΤέρματα
NIHNIHNIH
Ολυμπιακός642113120091348 - 12
Παναθηναϊκός51156493163339 - 20
ΑΕΚ40124973251741 - 29
Ολυμπιακός Βόλου38911546355231 - 22
Καβάλα38108773335427 - 21
ΠΑΟΚ341041061443623 - 26
Ηρακλής32711756125620 - 23
Ξάνθη3288954434525 - 27
Εργοτέλης31941162532623 - 31
Αρης30861152634516 - 22
Κέρκυρα30861153433724 - 30
Πανιώνιος29781044534518 - 27
Ατρόμητος28610937233724 - 29
Αστέρας Τρίπολης255101015645415 - 23
Λάρισα23581253505721 - 31
Πανσερραϊκός174516336121018 - 40
Read More